Parere PC

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Gotthem
Member

Parere PC

Fri Feb 21, 2020 7:16 am

O parere aici? Ce imbunatatiri pot face?
https://ibb.co/kM4SQrM
Multumesc
SAM
Global Moderator

Re: Parere PC

Fri Feb 21, 2020 3:00 pm

Salut,

Rămâne valabilă părerea de aici. Dacă culoarea lădișoarei era ”alta” sunt sigur că ar fi fost mai bine.

Dacă vrei să faci îmbunătățiri îți recomand să faci un pic de #cablemanagement și puțin RGB.

O altă chestie la care m-am gândit să te întreb: dacă puneai porturile în partea cealaltă (fundul lăzii) nu ieșea mai bine? Adică mă gândesc că ai fi putut ascunde cablurile mai bine. Așa cum sunt ele acum mi se par puțin supuse pericolului de deteriorare.
Nu pot să-mi dau seama dacă configurația este făcută să stea în picioare sau orizontal, însă dacă alegi să încerci ceea ce am spus mai sus, poți prelungi picioarele lăzii pentru a face loc cablurilor.

Pentru cablurile de lângă sursă poți folosi o mică cutie pe care, eventual, o poți vopsi.

Respect pentru idee și pentru curaj. Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Gotthem
Member

Re: Parere PC

Sun Feb 23, 2020 9:25 pm

@Sam, multumesc pentru recomandari. O sa fac tot posibilul sa scot din acest PC unul special si aspectuos. Tenta simplista si Very Low Buget va ramane la fel, dar voi incerca sa ascund cablurile mult mai bine si sa vopsesc ladisoara si sa pun putin RGB. Mai astept pareri si de la alti membrii ai comunitatii, si poate, de ce nu, de la @cipflixtv =)

Return to “Discutii Generale”