Uni prieteni ziceau ca nu, alti da... si nu prea stiu ce sa cred, sa o cumpar sau sa nu o cumpar... ( momentan am un GTX 750 1GB ) Si as vrea sa-l schimb cu un GTX 950 2GB... Multumesc pentru Citirea accestui topic, astept Raspunsuri
Se Potriveste?
Moderator: Suport Team
- Morosion
- Member
Salut la toti! Am o intrebare daca acceasta Placa Video ( GTX 950 2GB ) se potriveste cu acceasta Placa De Baza ( H61m-P20 (G3).)
Uni prieteni ziceau ca nu, alti da... si nu prea stiu ce sa cred, sa o cumpar sau sa nu o cumpar... ( momentan am un GTX 750 1GB ) Si as vrea sa-l schimb cu un GTX 950 2GB... Multumesc pentru Citirea accestui topic, astept Raspunsuri

- SSebastian
- Global Moderator
Atat timp cat placa de baza are slot PCI-E, sigur ca se potriveste. Am verificat, iar placa ta are slot.
- mihaicroitoru
- Member
Nu iti recomand 950.Mai bine mai strange niste banuri si ia un rx550/560 poate chiar 1050ti sh cu garantie.
- Zeu
- Member
Se potriveste
Am auzit ca-n viata poti sa cazi de sus si doare
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.
De-asta n-am visat vreodata sa am lumea la picioare.