Sfaturi PC

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Tsukune
Member

Sfaturi PC

Tue Jan 28, 2020 12:04 pm

Salut,

In curand vreau sa imi fac un PC, in principiu ceva mai bun, cu singuranta va depasii 10.000 de lei. As vrea sa il fac tot de la ROG, deva am periferice de la ei (mouse, tastatura< casti), urmeaza si monitorul in curand. Chestia e ca vreau sa astept pana la sfarsitul anului sa apara noile placi video si poate ceva procesoare noi. Deja stiu ca vreau carcasa Rog Strix Helios, cooler ryujin 360, asus thor 850W banuiesc ca va fi suficient, la placa video, procesor, harduri, placa de baza o sa ma mai decid atunci.
Carcasa, coolerul si sursa deja au inceput incet incet sa dispara de pe piata, si nu stiu daca sa le cumpar de acum sau sa mai astept poate apare altceva (sau poate nu le voi mai gasi pe acestea :)) ). Si ma gandeam, la cooler de exemplu daca il cumpar dinainte, cum voi putea testa sa vad daca merge, cand eu in momentul de fata am laptop nu alt pc :)).
Idk, ceva sfaturi?
Wi
Wishz

Re: Sfaturi PC

Tue Jan 28, 2020 6:29 pm

Poti merge cu el la cineva ce are pc si sa il testezi.
Cel mai bine este sa nu planuiesti totul cu un an inainte, in momentul in care ai banii si esti decis sa cumperi, vezi ce gasesti la momentul actual.
Urmeaza sa apara foarte mult hardware nou anul acesta iar preturile fluctueaza.
Daca chiar vrei un PC full rog ti-as sugera sa iti iei componentele cele mai putin importante pentru build, cum ai spus si tu: Carcasa, Sursa, Coolerul le poti lua de pe acum daca iti este frica ca nu vei mai gasi in stoc.
Placa de baza, video si procesor vei gasi atunci 100% pentru a-ti face un build full ROG.
THOR-ul de 850 este mai mult decat capabil pentru un build de genul. Poti cumpara sursa linistit.
Mult succes!
Tsukune
Member

Tue Jan 28, 2020 7:32 pm

Multumesc de sfat, m-am mai uitat si eu putin pe aici pe colo, iar in principiu cred ca asa voi face, carcasa, coolerul si sursa le voi lua in curand si cred ca le voi lua de pe amazon, la noi deja au crescut destul de mult preturile la ele sia r fi mai convenabil. Banii ii am deja, 70% din ei, chestia e ca se speculeaza lucruri foarte interesante de placile ce vor aparea anul acesta si nu cred ca se merita deloc sa ma grabesc si sa iau rtx seria 2000, cand 3000 va fi mai buna si posibil sa fie la acelasi pret. Sursa la noi in tara am gasit-o doar cu 20 de milioane, pe amazon este 12 milioane, deci diferenta e imensa :))
Wi
Wishz

Wed Jan 29, 2020 12:24 pm

Este adevarat ca se face mult hype cu RTX 3000 si BIG NAVI, daca nu te grabesti , sigur va merita sa astepti.
Cat despre pretul sursei, hardware-ul unic ROG tot timpul a fost mult mai scump din cauza brand-ului.
Sincer, nu se prea merita sa dai 2000 de lei pe sursa, decat daca chiar vrei cu adevarat sa fie full rog.
Succes!

Return to “Discutii Generale”