cooler lichid sau pe aer?
Moderator: Suport Team
- gooofy67
- Member
ce cooler sa aleg, vreau să-mi cumpar un cooler aftermarket, bugetul 500 lei, sa fie lichid sau pe aer, procesor ryzen 7 2700x
- xKrystal
- Member
Salut,
Ti-as recomanda sa iai un cooler pe lichid, la moment am coolerul stock care il voi schimba cu un cooler lichid de la Corsair. Daca ai spatiu in carcasa poti lua unul pe aer dar depinde si ce vrei sa faci. Daca doresti sa faci overclock la procesor baga unul pe lichid.
Asta a fost parerea mea
Kind Regards,
xKrystal
Ti-as recomanda sa iai un cooler pe lichid, la moment am coolerul stock care il voi schimba cu un cooler lichid de la Corsair. Daca ai spatiu in carcasa poti lua unul pe aer dar depinde si ce vrei sa faci. Daca doresti sa faci overclock la procesor baga unul pe lichid.
Asta a fost parerea mea
Kind Regards,
xKrystal
- gooofy67
- Member
- cipflixtv
- Administrator
Re: cooler lichid sau pe aer?
ambele sunt blana .. depinde de design ., ca performanta sunt la fel .. daca vb de 115i 240 ..

- gooofy67
- Member
115i provde 280 mm, cred ca merg pe kraken, tu ce spui, am auzit ca pompele cedeaza dupa primele luni
- cipflixtv
- Administrator
cazuri izolate .. eu am avut si kraken si corsair si nu am avut niciodata nici o probelma ..

-
fuckoffcheaterfu
Trebuie sa incerci pe pielea ta si sa vezi.
Din auzite multi spun o groaza de chestii. Daca e sa te iei mereu dupa oameni sau unele review-uri nu o sa iti mai cumperi niciodata nimic.
Trebuie sa incerci pe pielea ta si sa vezi.