Salutare, urmeaza sa montez un noctua nh-d15, stiu ca vine cu pasta in pachet.
Acum intrebarea este sa folosesc acea pasta sau sa cumpar alta si care ?
Cip ce foloseste ?
Care e cea mai buna pasta ?
Moderator: Suport Team
- Cri0
- Member
Salut! Pasta celor de la noctua este foarte buna:). Foloseste-o cu incredere:)
" Expect the best, prepare for the worst! "
- Skittlesyop
- Member
Sa merg pe pasta de la noctua sau sa aleg arctic ac mx-4 editia 2019 ?
Am citit pe net ca acest arctic mx-4 2019 este cea mai buna pasta pentru racire pe aer
Am citit pe net ca acest arctic mx-4 2019 este cea mai buna pasta pentru racire pe aer
- Cri0
- Member
https://www.youtube.com/watch?v=qBS57bwa_To
Ideea e ca diferentele dintre ele vad ca sunt de 1 grad. Noctua se descurca mai bine
acu depinde si de ce componente ai tu acolo, modul de aplicare si cantitatea.
Sugestia mea este sa lasi Noctua.
Succes!
Ideea e ca diferentele dintre ele vad ca sunt de 1 grad. Noctua se descurca mai bine
Sugestia mea este sa lasi Noctua.
Succes!
" Expect the best, prepare for the worst! "
- nls
- Member
si eu sunt fan MX 2 si MX-4, am folosit-o de foarte multe ori pe sistemele mele, ale fratelui, sau la cunostinte si prieteni.
Insa am folosit si Noctua, in special NT-H1.
NT-H2 am folosit doar o data, in martie, pe sistemul fratelui meu, si nu sunt mari diferente fata de H1.
DIn experienta, pot spune ca MX 2 se aplica cel mai bine dintre cele 3, are vascozitate optima. (nu stiu daca varianta din 2019 e la fel, insa cea veche e PERFECTA si am folosit-o pe doua bucati D14 de mai multe ori )
Insa am folosit si Noctua, in special NT-H1.
NT-H2 am folosit doar o data, in martie, pe sistemul fratelui meu, si nu sunt mari diferente fata de H1.
DIn experienta, pot spune ca MX 2 se aplica cel mai bine dintre cele 3, are vascozitate optima. (nu stiu daca varianta din 2019 e la fel, insa cea veche e PERFECTA si am folosit-o pe doua bucati D14 de mai multe ori )