Call of duty modern warfare

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Rares11441
Member

Call of duty modern warfare

Tue Nov 19, 2019 5:24 am

Salutare ! Am achizitionat un pc mai exact Arkay de pe pc garage si am primit acest joc call of duty mw cadou , toate bune si frumoase pana la activare .. am instalat geforce experience am bagat codul la redeem am validat codul ,, am descarcat ultima versiune de drivere totul la zi frumos si dau clic pe el si ma trimite intr-o platforma mai exact baattle.net pentru a deschide jocul ,, am descarcat platforma mi am facut cont si accesez aceasta platforma si nu pot intra in posesia jocului imi apare doar sa il cumpar in 3 versiuni simplu la 60 de euro , operator edition la 80 euro si enhanced la100 euro ,,, aici e problema nu ar fi trebuit sa-mi apara undeva play now sau purchase now sau revendica ceva de genul ? am trimis mail la pc garage la nvidia nimeni nu ma ajuta cu nimic ,,, ma poate ajuta cineva va rog frumos ? Multumesc !
Cri0
Member

Re: Call of duty modern warfare

Wed Nov 20, 2019 3:31 pm

" Expect the best, prepare for the worst! "
Rares11441
Member

Thu Nov 21, 2019 12:22 pm

Da am urmat toti pasii pana in battlenet acolo nu imi are jocul defapt apare dar doar sa-l cumpar nu-mi apare gen free edition sau ceva de genu sa-l instalez aici e problema din battlenet nu mai pot face nimic.
Cri0
Member

Thu Nov 21, 2019 9:31 pm

Si la final, nu ti-a dat un cod pe care sa-l folosestipentru activarea jocului in Blizzard?

https://imgur.com/a/rZidct3
Intra la Redeem in Nvidia si vezi acolo ce ai. Ar trebui sa arate ca in poza de mai sus.
" Expect the best, prepare for the worst! "

Return to “Discutii Generale”