Home cinema Samsung J5150

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

sorin.stanciu
Member

Home cinema Samsung J5150

Sun May 12, 2019 5:07 pm

Salutare, am un Home cinema Samsung J5150 si un Smart TV de la Philips.
Cand sunetul este redat de pe televizor ( printr-un cablu HDMI ARC) se aud toate boxele, cele din spate mai incet, asta nu e problema.
Dar cand bag muzica pe un stick si il bag in statie, sunetul este redat 2.1 (stiu ca trebuie sunet sau film 5.1 ca sa se auda toate, am incercat deja cu niste filme DTS), exista vreo modalitate ca sa fac sa imi redea fisierele stereo prin toate boxele? Adica un fel de conversie sau sa fie si celelalte 3 boxe pacalite ca sa zic asa, sper ca m-am facut inteles. In setarile "cinema-ului" n-am gasit ceva de genul acesta, este actualizat la ultima versiune.
Stie cineva vreo solutie?

Image
cipflixtv
Administrator

Re: Home cinema Samsung J5150

Wed May 15, 2019 2:04 pm

salut .. in principiu daca ai un reciever destept 5.1 sau 5.1.2 sau 5.1.4 sau cum o fi el, si e setat ca-atare, iti va reda exact ce ii dai tu din sursa .. daca e muzica stereo iti va reda pe centru, front left si front right si poate si pe SUB .. daca e surround, DTS, Dolby etc, iti vor merge toate, acum, repet, daca ai un reciever destept, ai in el la AUDIO STUP, pe langa levels si distances si crossover si ce e la AUDIO, trebuie sa ai o optiune ( in general se numeste : SPEAKER SETUP ) poate difera, evident, de la reciever la reciever, dar acolo poti seta 2.1, 5.1 etc etc .. acum, tu spui ca ai sun sistem audio, acolo s-ar putea sa nu poti face chestia asta .. iar adaptoare pt jack de la stereo la surround nu stiu, cu siguranta sunt, dar eu nu stiu niciunul pe care sa ti-l pot recomanda ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
sorin.stanciu
Member

Mon Jun 03, 2019 6:05 pm

cipflixtv wrote:
Wed May 15, 2019 2:04 pm
salut .. in principiu daca ai un reciever destept 5.1 sau 5.1.2 sau 5.1.4 sau cum o fi el, si e setat ca-atare, iti va reda exact ce ii dai tu din sursa .. daca e muzica stereo iti va reda pe centru, front left si front right si poate si pe SUB .. daca e surround, DTS, Dolby etc, iti vor merge toate, acum, repet, daca ai un reciever destept, ai in el la AUDIO STUP, pe langa levels si distances si crossover si ce e la AUDIO, trebuie sa ai o optiune ( in general se numeste : SPEAKER SETUP ) poate difera, evident, de la reciever la reciever, dar acolo poti seta 2.1, 5.1 etc etc .. acum, tu spui ca ai sun sistem audio, acolo s-ar putea sa nu poti face chestia asta .. iar adaptoare pt jack de la stereo la surround nu stiu, cu siguranta sunt, dar eu nu stiu niciunul pe care sa ti-l pot recomanda ..
Hei dani, dar stii vreun adaptor sa zic asa pe care il pot pune capul HDMI ului (care este ARC) si sa aiba receptor bluetooth ca sa bag muzica de pe telefon? Am un Onplus7 pro (trebuie sa imi ajunga vineri 07,06,2019) care stie dolby atmos . sau cum as putea sa redau muzica prin bluetooth prin toate cele 5 boxe... prin AUX merge doar 2.1
sorin.stanciu
Member

Sun Jun 09, 2019 5:27 pm

Ca sa nu mai deschid alt topic referitor la acest homecinema, am sa postez tot aici.

Pot schimba subwooferul? sunt cam nemultumit de bassul lui, imi place sa am un bass puternic si clar
Sau recomanda cineva un sistem audio care sa se auda puternic si clar? cu un bass puternic si clar

Return to “Hardware”