Problema Ventilator

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

qDaca
Member

Problema Ventilator

Sun May 12, 2019 5:32 pm

Salutare , am si eu o mica problema
nu de mult mi am facut un nou sistem iar ca si carcasa am folosit Inter-Tech C-III Saphir , aceasta vine cu un ventilator in spate si leduri in fata controlate prin buton cu ajutorul unui mic controler

Problema : ventilatorul din spate cu care carcasa a venit desi e foarte oke si mentine sistemul rece se roteste foarte rapid <la turatie mare> iar acest lucru face ca sa se auda foarte zgomotos ceea ce e super enervant

Pot reduce cumva viteza acestuia ? pentru a face zgomotul insesizabil ?
MaksGFX
Member

Re: Problema Ventilator

Sun May 12, 2019 11:04 pm

Vreau sa stiu modelul placii de baza si daca ai conectat ventilatorul la sursa sau la placa de baza
Poate face coolerul sunetul si nu ventilatorul

Daca doresti sa ma contactezi
Discord: MaksGFX#7231
NoFlash
Member

Mon May 13, 2019 1:34 pm

Ai carcasa de 130 lei, vrei sa vina cu ventilatoare noctua? @MaksGFX 100% e pe molex si nu are ce sa-i faca. Il dai jos si cumperi altul. Ai putea sa cauti un adaptor molex care are doar pinii de 5V si ground sau daca vrei sa se invarta mai tare 12V cu 5V. Merge si homemade dar nu recomand.
qDaca
Member

Tue May 14, 2019 10:00 am

NoFlash wrote:
Mon May 13, 2019 1:34 pm
Ai carcasa de 130 lei, vrei sa vina cu ventilatoare noctua? @MaksGFX 100% e pe molex si nu are ce sa-i faca. Il dai jos si cumperi altul. Ai putea sa cauti un adaptor molex care are doar pinii de 5V si ground sau daca vrei sa se invarta mai tare 12V cu 5V. Merge si homemade dar nu recomand.
am spus mai sus ca vine conecrat intr un controler ... si are alimantare cu 6 pini nu moxel , nu am pretentii la ventilatorul din carcasa am intrebat daca ii pot reduce cumva turatia pana cumpar altele care nu ma bubuie la urechi
NoFlash
Member

Tue May 14, 2019 12:47 pm

Nu, nu ai cum sa ii reduci turatia. Sa faci teste sa vezi ce temperaturi ai cu si fara el, poate nici nu ai nevoie de fan-uri.
cipflixtv
Administrator

Wed May 15, 2019 2:16 pm

controller-ul are vreun buton ceva ? sau doar se conecteaza la Molex sau la Sata sau ce alimetare cu 6 pini ?
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
qDaca
Member

Thu May 16, 2019 10:54 am

cipflixtv wrote:
Wed May 15, 2019 2:16 pm
controller-ul are vreun buton ceva ? sau doar se conecteaza la Molex sau la Sata sau ce alimetare cu 6 pini ?

singurul buton e cel de pe carcasa pentru RGB
controlerul e conectat prin moxel la sursa
ventilatorul are alimentare cu 6 pini care vine in controler

Pentru mai multe detalii despre carcasa : https://www.mygarage.ro/teste-si-review ... aphir.html

Return to “Hardware”