Salutare , am si eu o mica problema
nu de mult mi am facut un nou sistem iar ca si carcasa am folosit Inter-Tech C-III Saphir , aceasta vine cu un ventilator in spate si leduri in fata controlate prin buton cu ajutorul unui mic controler
Problema : ventilatorul din spate cu care carcasa a venit desi e foarte oke si mentine sistemul rece se roteste foarte rapid <la turatie mare> iar acest lucru face ca sa se auda foarte zgomotos ceea ce e super enervant
Pot reduce cumva viteza acestuia ? pentru a face zgomotul insesizabil ?
Problema Ventilator
Moderator: Suport Team
- MaksGFX
- Member
Vreau sa stiu modelul placii de baza si daca ai conectat ventilatorul la sursa sau la placa de baza
Poate face coolerul sunetul si nu ventilatorul
Daca doresti sa ma contactezi
Discord: MaksGFX#7231
Poate face coolerul sunetul si nu ventilatorul
Daca doresti sa ma contactezi
Discord: MaksGFX#7231
- NoFlash
- Member
Ai carcasa de 130 lei, vrei sa vina cu ventilatoare noctua? @MaksGFX 100% e pe molex si nu are ce sa-i faca. Il dai jos si cumperi altul. Ai putea sa cauti un adaptor molex care are doar pinii de 5V si ground sau daca vrei sa se invarta mai tare 12V cu 5V. Merge si homemade dar nu recomand.
- qDaca
- Member
am spus mai sus ca vine conecrat intr un controler ... si are alimantare cu 6 pini nu moxel , nu am pretentii la ventilatorul din carcasa am intrebat daca ii pot reduce cumva turatia pana cumpar altele care nu ma bubuie la urechiNoFlash wrote: ↑Mon May 13, 2019 1:34 pmAi carcasa de 130 lei, vrei sa vina cu ventilatoare noctua? @MaksGFX 100% e pe molex si nu are ce sa-i faca. Il dai jos si cumperi altul. Ai putea sa cauti un adaptor molex care are doar pinii de 5V si ground sau daca vrei sa se invarta mai tare 12V cu 5V. Merge si homemade dar nu recomand.
- NoFlash
- Member
Nu, nu ai cum sa ii reduci turatia. Sa faci teste sa vezi ce temperaturi ai cu si fara el, poate nici nu ai nevoie de fan-uri.
- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema Ventilator
controller-ul are vreun buton ceva ? sau doar se conecteaza la Molex sau la Sata sau ce alimetare cu 6 pini ?

- qDaca
- Member
singurul buton e cel de pe carcasa pentru RGB
controlerul e conectat prin moxel la sursa
ventilatorul are alimentare cu 6 pini care vine in controler
Pentru mai multe detalii despre carcasa : https://www.mygarage.ro/teste-si-review ... aphir.html
Re: Problema Ventilator
singurul buton e cel de pe carcasa pentru RGB
controlerul e conectat prin moxel la sursa
ventilatorul are alimentare cu 6 pini care vine in controler
Pentru mai multe detalii despre carcasa : https://www.mygarage.ro/teste-si-review ... aphir.html