Problema monitor mai vechi.
Moderator: Suport Team
- aQuos
- Member
Salut, am gasit un SyncMaster 930NW de la Samsung, mai vechi dar e bunicel si o problema deranjanta la ochi ar fi ca se vede sters, poate sa fie ca l-am mutat dintr-o camera intr-alta, adica de la cald la rece? Sau e de la cablu, e conectat cu Cablu VGA-VGA cu adaptor VGA-Displayport in GTX 1060 3GB OC de la Gigabyte, multumesc anticipat.
- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema monitor mai vechi.
salut .. testeaza un alt adaptor ..

- aQuos
- Member
le-am inversat intre ele ca la cel principal am vga-hdmi si licare pixelii si tot sters de vede, o fi de la monitor?
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Poți face o poză la monitor?
Monitorul mergea bine înainte?
Dacă este un monitor mai vechi e posibil ca aceasta să fie calitatea imaginilor pe care le poate reda și nu o anumită problemă care să îl influențeze.
Problemele hardware care pot să apară sunt la conexiuni(cabluri, adaptoare), setări(configurație) și la circuitul efectiv al monitorului.
Baftă!
Poți face o poză la monitor?
Monitorul mergea bine înainte?
Dacă este un monitor mai vechi e posibil ca aceasta să fie calitatea imaginilor pe care le poate reda și nu o anumită problemă care să îl influențeze.
Problemele hardware care pot să apară sunt la conexiuni(cabluri, adaptoare), setări(configurație) și la circuitul efectiv al monitorului.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- aQuos
- Member
E mai vechi, cand l-am testat iar vara trecuta mergea brici, puteam sa dau si FullHD pe el ca se vedea doar jumate din rezolutie, si acum pot, e foarte bun monitoru, 75hz dar se vede sters...
- aQuos
- Member
Am impresia ca e de la cablul VGA, am schimbat cabluri intre ele si se vede bine cu cel de la monitorul principal.