GeForce Now (as vrea sa discut cu CipFlixTv)

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

raauull
Member

GeForce Now (as vrea sa discut cu CipFlixTv)

Fri Jan 11, 2019 10:18 am

Salut, ieri cand ti-am vazut videoclipul in legatura cu GeforceNow am intrat pe link-ul din descrie sa imi fac un cont pentru a primii acea cheie.
Bun azi dimineata am primiti un email de la ei in care scria Confirmed,We have received your request to join the GeForce NOW beta. Wait time will vary by region, and it may take up to several months to receive a beta code.

Currently, we support North America and Europe. If your region is not supported, you will be added to the waitlist automatically when GeForce NOW becomes available in your area. .

Pentru a primii cheia chiar va trebuii sa astept cateva luni? E posibil sa nu primesc cheia?
Daca primesc acea cheie tot trebuie sa plates lunar?
SAM
Global Moderator

Re: GeForce Now (as vrea sa discut cu CipFlixTv)

Fri Jan 11, 2019 3:49 pm

Salut,

Până își face Dani timp să răspundă, îți ofer și eu un răspuns care sper să te ajute.

Programul GeForce Now Beta oferă posibilitatea testării serviciului de streaming în mod gratuit.
După înregistrarea în lista de așteptare trebuie așteptat un timp necunoscut pentru primirea un chei. Sunt persoane care așteaptă de luni de zile, însă sunt persoane care se laudă că au primit cheia într-un timp destul de scurt - între o zi și 1 lună.

Varianta finală a serviciului de streaming GeForce Now va fi însoțită de un abonament lunar contra cost. Acest cost se estimează a fi în jurul sumei de 10Euro.
La CES din 2017 s-a vorbit despre o sumă de +-21Euro/24h. Personal, aș crede că un asemenea serviciu valorează mai mult de 10Euro/lună.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”