SAMSUNG GALAXY NOTE 9 vs HUAWEI MATE 20 PRO

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

ALEX361
Member

SAMSUNG GALAXY NOTE 9 vs HUAWEI MATE 20 PRO

Thu Jan 03, 2019 3:57 pm

#Neața :D ! Am și eu o problemă... :geek: Vreau să îmi cumpăr un nou telefon mobil și nu știu ce să aleg dintre :?: :
~SAMSUNG GALAXY NOTE 9
~HUAWEI MATE 20 PRO

Am văzut în AnTuTu Benchmarks că Mate 20 pro este cel mai bun dar nu îmi place ecranul său! Mai frumos si mai mare este la Note 9 ! Deci ce sa aleg ? :roll:

Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Comparație dintre telefoane !!!” în ”SAMSUNG GALAXY NOTE 9 vs HUAWEI MATE 20 PRO”.
SAM
Global Moderator

Re: Comparație dintre telefoane !!!

Thu Jan 03, 2019 5:18 pm

Salut,

Eu unul aș merge pe Huawei Mate 20 PRO, dar dacă nu îți place partea de design atunci mergi cu încredere pe Samsung Galaxy Note 9.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
cipflixtv
Administrator

Re: SAMSUNG GALAXY NOTE 9 vs HUAWEI MATE 20 PRO

Sat Jan 05, 2019 12:26 pm

sfatul meu, Huawei mate 20 pro .. il am de cand i-am facut review si nu l-as da pe note 9 NEVER .. e mult mai subtire, il tii in mana mai relaxat, face id-ul merge fara sa apesi nici un buton, doar ridici telefonul de jos si il pui in fata si e deblocat in o fractiune de secunda, la note trebuie sa apesi butonul, camerele sunt impecabile, ai zoom, wide si tele .. baterie mult mai mare care tine FARA DISCUTIE mai mult .. deci na .. eu zic sa mergi pe Mate 20 PRO fara nici un regret ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image

Return to “Discutii Generale”