Auto restart - i7-3770, MSI GTX970

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

gabyadrian18
Member

Auto restart - i7-3770, MSI GTX970

Tue Dec 25, 2018 8:35 pm

Salut!
De curand ma confrunt cu o problema la calculatorul meu personal (unitate). In timp ce ma joc, dupa putin timp, isi da singur restart, fara o notificare in avans (in event viewer imi da eroare Kernel Power 41). Daca vreau sa ma uit la un film, sau sa stau pe Youtube chiar un Facebook, nimic, totul este bine si frumos, dar cand vreau sa ma joc.... buba (jocuri ca: PUBG, Euro Truck Simulator 2, The Crew, Grand Theft Auto V, etc).
Unele persoane mi-au spus ca este din cauza sursei, ca este de proasta calitate, si asa este, si acum caut o sursa noua.
Am gasit o sursa, Seasonic Focus Plus 650 W, 80+ Gold, si vreau sa stiu daca mi-ar duce in configuratia mea, in full load, in jocuri etc.

Componente:
CPU: Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40 GHz (8CPUs), ~ 3.9 GHz
GPU: MSI nVIDIA GeForce GTX 970 (4GB)
Memory: 16384MB Ram (16GB - 8GB Ram x2)
SSD: 250 GB (doar pentru: Windows, drivers, etc.)
HDD: 1TB (Jocuri, Filme, etc.)
+ 4 coolere de 120mm
+ 2 cooolere de 60mm.

Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Nevoie de ajutor” în ”Auto restart - i7-3770, MSI GTX970”.
SAM
Global Moderator

Re: Nevoie de ajutor

Tue Dec 25, 2018 9:09 pm

Salut,

Înainte de a cumpăra o sursă nouă, verifică la ce temperatură funcționează sistemul în gaming. Folosește AIDA64 Extreme(pentru temperatură) și SpeedFan(pentru sursă); folosește-le pe ambele.
În mod normal, dacă sunt probleme cu sursa ar trebui să ai drop fps sau game crash și foarte rar auto restart.

Sursa pe care ai ales-o este foarte bună. Îți recomand un magazin care să îți garanteze retur gratuit pentru orice eveniment neprevăzut.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”