PC stricat help me pls.
Moderator: Suport Team
- Secumarius99
- Member
Mi s-a stricat laptopul și l am luat pe al lui sormea. Am bănuit că la al meu i s-a ars ramul așa că l am pus pe al lui sormea la laptopul meu și tot nu a mers, menționez că al surorii mele era funcționabil. Apoi văzând că nu merge am zis că încerc din zadar așa că am decis sa i bag ramul înapoi în laptopul surorii mele, după ce l am bagat nici laptopul ei nu mai mergea oare de ce?... Nu am umblat la alta piesa când am scos ramul.
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă nu mă înșel, atunci când se strică memoria RAM în timpul funcționării sistemului apare blue screen(BSOD) cu un beep.
E posibil ca plăcuța de memoria RAM a surorii tale să fie diferită, motiv pentru care nu a mers.
Singurele moduri prin care se poate strica plăcuța de memorie RAM atunci când o instalezi sunt: forțarea plăcuței pentru a intra în slot și un scurtcircuit la placa de bază(MOBO). Sincer, nu cunosc alte cauze.
În ce mod s-a stricat? Explică mai detaliat.
Baftă!
Dacă nu mă înșel, atunci când se strică memoria RAM în timpul funcționării sistemului apare blue screen(BSOD) cu un beep.
E posibil ca plăcuța de memoria RAM a surorii tale să fie diferită, motiv pentru care nu a mers.
Singurele moduri prin care se poate strica plăcuța de memorie RAM atunci când o instalezi sunt: forțarea plăcuței pentru a intra în slot și un scurtcircuit la placa de bază(MOBO). Sincer, nu cunosc alte cauze.
În ce mod s-a stricat? Explică mai detaliat.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Secumarius99
- Member
Mergea laptopul ei și după ce am schimbat plăcile și am rebagat o în laptopul ei nu a mai mers, nu se mai aprinde ecranul. Recunosc, am forțat puțin pentru că nu intra in slot dar oare din cauza asta sa fie? Si dacă am forțat o nu mai este nicio cale să se poată repara? Decât să iau alta?
- SAM
- Global Moderator
Mă refeream la modul în care s-a stricat primul laptop(al tău).
Dacă spui că ai forțat plăcuța de memorie RAM atunci verifică dacă conectorii nu sunt rupți/îndoiți.
Dacă spui că ai forțat plăcuța de memorie RAM atunci verifică dacă conectorii nu sunt rupți/îndoiți.
- SAM
- Global Moderator
Poți atașa o poză clară în care să putem vedea cât de grav este îndoit?
Important este să fie conductivitate.
Important este să fie conductivitate.