Smart tv - 2000 lei buget AJUTOR

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

eop
Member

Smart tv - 2000 lei buget AJUTOR

Wed Dec 12, 2018 10:38 pm

:arrow: Salut , in cateva zile este ziua tatalui meu , si as dori sa ii achizitionez un smart tv , el nu prea se pricepe cu chestiile tech , se chinuie si cu telefonul , dar, doresc sa ii iau un smart tv pentru filme ,gen sa il invat sa si le caute singur pe net deoarece lucreaza foarte mult si nu gaseste mereu filmele sau serialele pe care le urmareste, si nu stiu ce anume sa iau , bugetul este in jur de 2000 de lei cu cat mai mare cu atat mai bine are probleme cu ochii . Daca ai timp sau detii un smart tv de care esti multumit ,as fii recunoscator daca ti-ai impartasii gandurile cu mine ! Mersi anticipat !
RobertGHD
Suport Team Moderator

Re: Smart tv - 2000 lei buget AJUTOR

Thu Dec 13, 2018 12:57 am

Eu detin 2 astfel de televizoare, si acesta de 101cm si modelul de 81 cm, si sunt multumit de amandoua. Au imagine foarte buna, culori ok(saturate ca la samsung), iar partea de soft si "smart" e foarte intuitiva si usor de folosit. De asemenea un mare plus este telecomanda care este mult mai usor de folosit decat o telecomanda traditionala. E mult mai usor sa navighezi din acele mici "joystick-uri" deci din butoanele traditionale. Iti recomand cu mare incredere acest model: https://www.emag.ro/televizor-led-smart ... ction=view
eop
Member

Re: Smart tv - 2000 lei buget AJUTOR

Thu Dec 13, 2018 4:49 pm

mulțumesc din suflet! chiar acum o sa merg sa ma uit de el, mersi mult!

Return to “Discutii Generale”