Windows 10 bug ?
Moderator: Suport Team
- RaVeS
- Member
Salut , de ieri dimineata imi tot apare sa activez windows-ul , windows-ul este activat de cel mult 8 luni , detin windows 10 .. l-am intrebat si pe Dani si mi-a spus ca nu poate sa-mi explice ca este plecat si mi-a spus sa fac un topic aici pentru a ma ajuta cineva.. imi tot apare in dreapta jos scris mare " Activati windows " . Cand intru la setari -> Activare windows .. imi apare asta . ( https://imgur.com/a/E92Sqin ) iar daca dau pe depanare apare asa ( https://imgur.com/a/sV6hPcp ) . Tin sa precizez ca windows-ul nu este copie ci este cumparata cheie si activat, update-urile sunt facute cand apareau.
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Calculatorul pe care este instalat acest Windows a suferit modificări sau reparații hardware, în special la placa de bază? Dacă da, atunci e posibil ca varianta de Windows cumpărată să fie OEM(Original Equipment Manufacturers). Poți încerca acest tutorial dedicat acestei probleme.
Cheia cumpărată ar trebui să fie asociată contului Microsoft.
Baftă!
Calculatorul pe care este instalat acest Windows a suferit modificări sau reparații hardware, în special la placa de bază? Dacă da, atunci e posibil ca varianta de Windows cumpărată să fie OEM(Original Equipment Manufacturers). Poți încerca acest tutorial dedicat acestei probleme.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- RaVeS
- Member
Nu am facut nicio modificare..asa peste noapte mi-a aparut.SAM wrote: ↑Wed Nov 14, 2018 8:06 pmSalut,
Baftă!