So, let's start this topic. Salut si sa traiti! In acest topic va voi adresa mai multe intrebari.
Doresc sa imi achizitionez niste ''Casti de Gaming'' cum se mai zice pe internet si o ''Placa de Sunet''De la inceput va spun ca bugetul pentru casti este de 400-500 Ron, iar pentru placa de sunet 300-400 Ron, nu doresc sa investesc mult inca pe partea hardware
Din alte topicuri ale mele de pe alte surse de informare mi s-a spus ca placa mea de baza H110M-DGS (fiind una de buget micut dar perfecta pentru ce fac eu) are un chipset audio slab, acesta fiind ''Realtek ALC887''
Pentru aceasta placa de baza mi s-au recomandat HyperX Cloud II 7.1 Red datorita chipsetului, dar daca o sa investesc pentru o placa de sunet mi s-ar recomanda altele putand fi alese casti care ofera un sunet mai bun decat pot oferi HyperX-urile.
Acum doresc sa vad daca imi recomandati o placa de sunet daca schimbati si castile.
Iar despre partea de sunet as dorii sa stiu daca exista mare diferenta la ''casti'' dintre stereo(2.1) fata de 7.1 cum au Cloud II, am cautat rapid pe internet si am citit cate ceva si am observat ca mai mult e ca o chestie ''fake'' intr-adevar 7.1 se recomanda la sisteme audio, acolo se simte diferenta, dar vreau sa vad opinia voastra!
Daca nu ati inteles cum m-am exprimat puteti scrie mesaj in privinta cu topicul! Multumesc anticipat!
Headset
Moderator: Suport Team
- RobertGHD
- Suport Team Moderator
Daca vrei sa folosesti castile pentru jocuri, nu-ti recomand sa iti bati capul cu placa de sunet, ia-ti hyperx cloud II ca sunt foarte ok. Legat de 7.1 vs 2.1 ---> in jocuri castile 7.1 virtuale de cele mai multe ori fac mai mult rau decat bine, deoarece te induc in eroare cu privire la pozitia inamicului.
Legat de partea de muzica fac precizarea ca de cele mai multe ori castile bune la gaming nu sunt bune la muzica si castile pentru muzica nu exceleaza in gaming. Daca tu asculti doar muzica de pe youtube si mp3-uri nu merita sa investesti bani in placi de sunet si casti bune pentru muzica (care trec de 400-500 ron).
Parerea mea este sa iti cumperi cu inima impacata Cloud II caci sunt o alegere buna.
Legat de partea de muzica fac precizarea ca de cele mai multe ori castile bune la gaming nu sunt bune la muzica si castile pentru muzica nu exceleaza in gaming. Daca tu asculti doar muzica de pe youtube si mp3-uri nu merita sa investesti bani in placi de sunet si casti bune pentru muzica (care trec de 400-500 ron).
Parerea mea este sa iti cumperi cu inima impacata Cloud II caci sunt o alegere buna.
- Massive
- Member
Perfect! Chiar m-ai ajutat sa inteleg, iti multumesc pentru informare!
Be yourself, don't change you for others