Probleme cu un nou calculator in jocuri

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

cosminnnn
Member

Probleme cu un nou calculator in jocuri

Tue Jan 08, 2019 10:06 pm

Salutare!
Calculatorul a fost facut in mod special pentru gaming, insa in toate jocurile pe care le-am incercat am intampinat o problema. Mai exact, obiectele si in special umbrele "palpaie". Acest efect este prezent in toate jocurile pe care le am si nu are legatura cu setarile pe care le folosesc. Deja am incercat sa vad daca este din cauza setarilor si s-a dovedit a nu fiind cauza. Folosind V-Sync, AA sau high present pentru jocuri nu cauzeaza nicio schimbare. Efectul acela in care totul palpaie in momentul in care misc camera sau caracterul este in continuare prezent.
Am intrebat deja pe diferite comunitati si forumuri pentru o solutie, insa am primit raspunsuri diferite si nimic din ce mi-a fost recomandat nu a functionat.
PC-ul este alcatuit din urmatoarele componente:
-AMD Ryzen 5 1600x
-MSI B350M Mortar
-MSI GTX 1050 Ti Gaming X
-Corsair Vengeance LPX 16gb CL16 3200MHz (momentan este la 2133Mhz - setarile din fabrica)
-Sursa Cooler Master MasterWatt 650W
Calculatorul functioneaza perfect cu exceptia acestei probleme, insa din cauza acesteia nu isi poate servi scopul pentru care a fost facut in primul rand.
Puteti vedea aici efectul pe care incerc sa-l descriu:
https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/c ... ows_while/

Alte lucruri pe care tin sa le precizez sunt faptul ca folosesc un Monitor BenQ RL2455HM. Initial am folosit un HDMI pentru monitor, insa am schimbat ulterior cu un DVI-D. Driverele sunt toate la zi. Am incercat sa conectez calculatorul la televizor sa vad daca ar schimba ceva, insa problema era in continuare prezenta.

Multumesc anticipat!

Return to “Hardware”