VIdeo Integrata Whay?
Moderator: Suport Team
- liquidcoby
- Member
salut am o problema de lamurit cu un laptop asus vivobook. am 12gb ram si placa video integrata AMD care imi arata 512mb dar totalul e de 6300mb cum ii activez si pe acei 6gb ? din bios nu am obtiunea de a modifica graphic card. deci ma
puteti ajuta ?
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Poți oferi mai multe detalii despre modelul de laptop?
Ce model de iGPU are?
Nu am înțeles partea cu placa video integrată.
Placa video integrată este în procesor și nu are memorie(VRAM), ci folosește memoria principală(RAM - care este legată în mod direct). În mod implicit este folosită cantitatea de memorie necesară pentru IGPU în funcție de aplicație.
Prin urmare, placa video integrată o să folosească memorie din memoria principală(RAM) în funcție de nevoințe. Asta asigură o administrare mai bună a memoriei, altfel s-ar folosi memorie RAM pentru nimic.
Baftă!
Poți oferi mai multe detalii despre modelul de laptop?
Ce model de iGPU are?
Nu am înțeles partea cu placa video integrată.
Placa video integrată este în procesor și nu are memorie(VRAM), ci folosește memoria principală(RAM - care este legată în mod direct). În mod implicit este folosită cantitatea de memorie necesară pentru IGPU în funcție de aplicație.
Prin urmare, placa video integrată o să folosească memorie din memoria principală(RAM) în funcție de nevoințe. Asta asigură o administrare mai bună a memoriei, altfel s-ar folosi memorie RAM pentru nimic.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."