Salut, as fii foarte recunoscator daca s ar gasi cineva sa ma ajute.
Deci in primul rand am cumparat acest microfon, l am bagat in pc in usb ul de pe placa de baza 3.0 si am vazut ca are un noise foarte mare, am tot cautat pe internet si am vazut ca se numeste static noise si e din cauza faptului ca nu am impamantare la priza respectiva.
Ideea e ca nu am alta priza si nu stiu cum sa rezolv asta.
Am incercat sa plec cu microfonul mai departe de pc si sunetul este la fel.
Stie cineva cum pot rezolva acest lucru daca am o priza fara impamantare?
Multumesc frumos.
Static Noise sound pe audio technica at2020 usb
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Re: Static Noise sound pe audio technica at2020 usb
Salut,
Scoate sursa din calculator şi desconectează firul de împământare. Asta o să rezolve problema doar pentru anumite situații.
Poţi încerca să pui sub microfon obiecte/dispozitive(preferabil carcasă metalică) care să nu fie afectate foarte mult de curenții paraziţi.
O altă soluție este să tragi un fir de împământare la un calorifer sau ceva metalic din cameră. Asta constituie un pericol pe care trebuie să ți-l asumi.
Baftă!
Scoate sursa din calculator şi desconectează firul de împământare. Asta o să rezolve problema doar pentru anumite situații.
Poţi încerca să pui sub microfon obiecte/dispozitive(preferabil carcasă metalică) care să nu fie afectate foarte mult de curenții paraziţi.
O altă soluție este să tragi un fir de împământare la un calorifer sau ceva metalic din cameră. Asta constituie un pericol pe care trebuie să ți-l asumi.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- lilsnkz
- Member
Te salut, nu am caloreifer in camera, pot scoate sursa din calculator dar fir de impamantare nu am, microfonul este pus pe un stativ tip brat dintr o lampa ikea
- SAM
- Global Moderator
Pentru a întrerupe circuitul de împământare al sursei trebuie doar să tai firul. Chiar dacă nu ai priză cu împământare, în sursă este prevăzut un circuit pentru împământare.
Stativul pe care este pus microfonul este metalic? Trebuie să faci cumva un contact cu un metal. Nu știu cât de mult ajută, dar am citit că rezolvă problema în mare parte.
Stativul pe care este pus microfonul este metalic? Trebuie să faci cumva un contact cu un metal. Nu știu cât de mult ajută, dar am citit că rezolvă problema în mare parte.
- lilsnkz
- Member
Am vazut ca, cablul de alimentare al sursei are 3 intrari, banuiesc ca 2 de alimentare+ impamantare, stio cumva care cablu sa il tai ca sa nu fac vreo prostie?
- SAM
- Global Moderator
Nu știu care din fire este împământarea, am nevoie de niște poze clare. Ar fi bine să dezlipești firul, nu să-l rupi/tai.
O să pun eu niște poze în seara asta când pun mâna pe un calculator.
O să pun eu niște poze în seara asta când pun mâna pe un calculator.
- lilsnkz
- Member
mi ar fii mai usor sa vorbim intr un video call, eventual pe instagram lilsnkz daca poti sa imi dai un mesaj te rog
- SAM
- Global Moderator
Vorbim mai pe seară atunci.