Salutare sunt nou pe aici si as dori sa ma apuc de gaming. Ma poate ajuta cineva cu un wishlist de gaming bugetul fiind de maxim 4000 lei. Eu m-am gândit la anumite lucruri însă nu mai in stoc si nu stiu ce sa fac...
Multumesc de ajutor!
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Pc Gaming” în ”Wishlist PC Gaming - 4000lei”.
Wishlist PC Gaming - 4000lei
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă ai deja perifericele(mouse, tastatură, etc) atunci acel wishlist până în 4000RON făcut de Dani este bun.
Dacă nu ai perifericele atunci trebuie să te gândești și la acestea. Nu poți folosi o unitate desktop fără tastatură și mouse, iar pentru gaming mai sunt și alte pretenții.
Deci, dacă bugetul tău de 4000lei este strict pentru unitatea desktop atunci folosește cu încredere acel wishlist de mai sus, dacă bugetul respectiv este pentru întregul setup trebuie să revii cu mai multe detalii despre periferice.
Baftă!
Dacă ai deja perifericele(mouse, tastatură, etc) atunci acel wishlist până în 4000RON făcut de Dani este bun.
Dacă nu ai perifericele atunci trebuie să te gândești și la acestea. Nu poți folosi o unitate desktop fără tastatură și mouse, iar pentru gaming mai sunt și alte pretenții.
Deci, dacă bugetul tău de 4000lei este strict pentru unitatea desktop atunci folosește cu încredere acel wishlist de mai sus, dacă bugetul respectiv este pentru întregul setup trebuie să revii cu mai multe detalii despre periferice.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."