Schimbare de procesor
Moderator: Suport Team
- MarianMora
- Member
"Neata", vreau sa fac trecerea de la un procesor A8-9600 la un ryzent 5 2600. A8-9600 are pe PcGarage la suport frecventa RAM 2400mhz, iar ryzen 5 are 2933mhz, intrebarea mea e: Daca fac schimbarea asta o sa am nevoie si de alt ram? Ca in prezent am 8GB la 2400mhz.
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Poți folosi și memoria de 2400MHz, dar ar fi mai bine să folosești una de 2933MHz pentru o performanță mai bună. Să ai în vedere și placa de bază. Dacă e o placă de bază mai veche sau mai ieftină, s-ar putea să nu îți suporte 2933Mhz și atunci nu merită să faci upgrade și la plăcuța de memorie RAM. E suficient să scrii pe Google numele plăcii de bază, o să găsești ușor informații.
Baftă!
Poți folosi și memoria de 2400MHz, dar ar fi mai bine să folosești una de 2933MHz pentru o performanță mai bună. Să ai în vedere și placa de bază. Dacă e o placă de bază mai veche sau mai ieftină, s-ar putea să nu îți suporte 2933Mhz și atunci nu merită să faci upgrade și la plăcuța de memorie RAM. E suficient să scrii pe Google numele plăcii de bază, o să găsești ușor informații.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."