sunt compatibile piesele intre ele ? ce sursa ar trebui sa i adaug ??.... ar mai trebui vreo piesa ceva?
https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wis ... n=wishlist
am nevoie de ajutor pentru aceasta configuratie
Moderator: Suport Team
- MihiBlu
- Member
Re: am nevoie de ajutor pentru aceasta configuratie
Sursa ceva de 700 w zic eu, și ramii frecventa mai mare, 2666 cere procesorul,hdd mi se pare exagerat și cu ssd, si plus are și puține rotații, măcar 7200 sa aibă.
- SAM
- Global Moderator
Re: am nevoie de ajutor pentru aceasta configuratie
Salut,
Toate componentele sunt compatibile.
Sursa trebuie să fie de minim 550W. Spune în ce buget ai vrea să fie și o să-ți recomand câteva.
Ca observații, plăcuțele de memorie RAM nu sunt potrivite pentru această configurație. Îți recomand o pereche de cel puțin 2666 MHz până la 3200 MHz.
Procesorul nu vine cu cooler stock, adică trebuie să cumperi unul separat.
Placa de bază suportă un SSD M.2 pe interfața PCIe (până la 32Gbps). Cel ales de tine este 2.5 inch pe SATAIII, care este foarte limitat de interfață (adică maxim 700MB/s).
Baftă!
Toate componentele sunt compatibile.
Sursa trebuie să fie de minim 550W. Spune în ce buget ai vrea să fie și o să-ți recomand câteva.
Ca observații, plăcuțele de memorie RAM nu sunt potrivite pentru această configurație. Îți recomand o pereche de cel puțin 2666 MHz până la 3200 MHz.
Procesorul nu vine cu cooler stock, adică trebuie să cumperi unul separat.
Placa de bază suportă un SSD M.2 pe interfața PCIe (până la 32Gbps). Cel ales de tine este 2.5 inch pe SATAIII, care este foarte limitat de interfață (adică maxim 700MB/s).
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."