Salut, configuratia PC-ului meu este high end, monitor ultrawide 21:9 2560x1080, am incercat in toate modurile posibile, dar calitatea pe youtube nu se schimba, am incercat in OBS sa inregistrez video la 60FPS si 120FPS, la 120FPS calitatea este intradevar mai buna, clipul pe youtube este urcat la 1440p dar nu arata deloc la aceasta calitate pe youtube, am folosit Handbreak un program care reduce dimensiunea clipurilor fara a pierde calitatea video, are chiar si preset-uri pt youtube 1080 si 1440p, cu care se rendeaza clipurile pt a fi urcate pe youtube
Nimic nu functioneaza, ce solutii am?
Apropo, este vorba despre GTA San Andreas am inteles ca depinde si de ce joc vrei sa inregistrezi pe youtube altele mai noi permit dupa urcarea pe youtube redarea calitatii reale similare cu clipul din PC
Problema calitate slaba pe youtube dupa upload
Moderator: Suport Team
- cipflixtv
- Administrator
Re: Problema calitate slaba pe youtube dupa upload
salut, similar cu ce vezi tu pe PC cand te joci nu vei putea vedea pe youtube / twitch sau ce o fi, NICIODATA .. pentru ce folosesti handbrake ? nu e nevoie de el absolut deloc .. daca ai placa video NVIDIA, ai share in GeForce Experience, filmeaza desktop-ul / gameplay-ul cu SHARE si pe urma baga-l in programul de editat daca editezi daca nu, urca-l asa cum este pe youtube, nu e nevoie de nici un handbrake .. nu exista asa ceva "compresie (reducerea dimensiunii unui fisier video) fara sa pierzi din calitate" !!!! in momentul in care se reproceseaza imaginea, detalii, depth din pixeli, culori, dinamica etc, se diminueaza treptat .. deci nu e nevoie sa in procesezi de 3 ori ( 1 PC, 2 handbrake, 3 Youtube ) ..

- George8805
- Member
Configuratia mea este:
Placa video Nvidia GTX 1650 4GB
Procesor AMD Ryzen 7 3.2Ghz 8/16 thread
16Gb Ram dual channel 3200Mhz
SSD 500GB
HDD 1TB
Monitor 21:9 ultrawide 2560×1080
Un preset pt OBS pt a reda cat se poate de bine pe youtube la configuratia asta,
Apropo Handbreak functioneaza bine am facut teste cu el comparatie cu original, se poate seta pana la loseless foloseste intradevar un alt format m4v si are preset pt youtube
Detaliile dupa encode arata bine, bitrate , FPS si e mai mic in dimensiune si se urca mai repede pe youtube, astept un preset potrivit pt OBS daca cumva am gresit pe undeva, desi chiar si la OBS folosesc functia loseless quality pt ca am destule resurse
Placa video Nvidia GTX 1650 4GB
Procesor AMD Ryzen 7 3.2Ghz 8/16 thread
16Gb Ram dual channel 3200Mhz
SSD 500GB
HDD 1TB
Monitor 21:9 ultrawide 2560×1080
Un preset pt OBS pt a reda cat se poate de bine pe youtube la configuratia asta,
Apropo Handbreak functioneaza bine am facut teste cu el comparatie cu original, se poate seta pana la loseless foloseste intradevar un alt format m4v si are preset pt youtube
Detaliile dupa encode arata bine, bitrate , FPS si e mai mic in dimensiune si se urca mai repede pe youtube, astept un preset potrivit pt OBS daca cumva am gresit pe undeva, desi chiar si la OBS folosesc functia loseless quality pt ca am destule resurse
- cipflixtv
- Administrator
nu e format, ala se numeste container, ex : mp4, mkv etc etc .. arata bine la tine, pentru ca decodeaza placa video direct din exportul final, dar cand il urci pe youtube, se mai proceseaza odata dupa care youtube-ul il face 3-4-5 veriuni depinde de calitate .. ex : 144p, 360p, 480p, 720p, 1080p, 1440p, 2160, 4320p .. i do this for a living .. mai mult de atat nu prea am cu sa te ajut, eu nu folosesc OBS pentru desktop / game capture din moment ce SHARE e free, nu are nici un impact asupra performantei PC-ulu iar rezultatul este exceptional .. te salut .. si doara asa, configuratia ta nu este nici pe departe HIGH END .. configuratia ta este entry lvl ..

- George8805
- Member
Achizitionat de pe PC Garage unde sunt ceva mai ieftine a costat 4000 de lei totul, raportat la medie si la ce am avut eu este, plus ca nu fac cine stie ce cu el, pt mine daca ruleaza GTA V si daca e capabil sa imi proceseze task'urile zilnice la o viteza rezonabila este foarte ok in raport cu ce ai tu pe pereti, daa e entry level 
- cipflixtv
- Administrator
nu bro .. nu e vb de mine sau de tine, e vorba de standardele generale .. un PC HIGH END are cele mai bune componente cosummer grade .. nu are nici o legatura ce am eu cu ce are altul, eu vb de nisa de PC-uri HIGH END .. te salut ..