Utilizare GPU
Moderator: Suport Team
- GeorgeVeteranu
- Member
Salut, am o problema GRAVA GPU-ul meu este utilizat 0% si CPU-ul ajunge si la 90-100%, cum pot rezolva?
-
fuckoffcheaterfu
Salut,
Poti da mai multe informatii legate de asta? Cand se intampla asta? Faci ceva anume cand se intampla?
Cum stai cu temperaturile?
Poti da mai multe informatii legate de asta? Cand se intampla asta? Faci ceva anume cand se intampla?
Cum stai cu temperaturile?
- GeorgeVeteranu
- Member
Asa este tot timpul, este 0%.
Temperaturile sunt foarte bune, maxim 45 de grade.
In jocuri in care ar trebui sa am 60+ am 20-30 fps, si nu numai in jocuri nu merge, este blocat la 0%, am incercat sa rezolv eu dar nu a avut succes.
Temperaturile sunt foarte bune, maxim 45 de grade.
In jocuri in care ar trebui sa am 60+ am 20-30 fps, si nu numai in jocuri nu merge, este blocat la 0%, am incercat sa rezolv eu dar nu a avut succes.
-
fuckoffcheaterfu
Ce windows ai? Ce procesor si placa video ai? Ai incercat sa faci un fresh install la windows si sa faci update la toate driverele inclusiv la BIOS?
- GeorgeVeteranu
- Member
Am facut update la win 10 , am toate driverele la zi, am pc-ul acela are i5 750 si placa video g210, da resetat windowsul acum 2 3 luni, si inainte de resetare si dupa tot asa a fost.
- DrucDaniel
- Member
Salut, ai rezolvat problema?!
Am făcut și eu un topic și cred ca sunt cam la fel probleme, aștept un raspuns, mulțumesc!
Am făcut și eu un topic și cred ca sunt cam la fel probleme, aștept un raspuns, mulțumesc!
-
WishzWi
Incearca sa dai disable la placa video integrata din Device Manager, si testeaza asa.
- GeorgeVeteranu
- Member
Am dat restart la win complet, am dezactivat placa din Device Manager (fanurile se dau pe 100% daca dezactivez)
Nu pot sa ma joc nimic
Nu pot sa ma joc nimic
- GeorgeVeteranu
- Member
Oare sa fie CPU bottleneck ?
Nu cred ca este asta am un i5 750 2,66Ghz cu o placa video G210
Am mai cautat si am vazut cateva cazuri in care instalau win si dupa ce instalau driverele de la placa video nu le mai aparea Nvidia control panel in "aplicatii care ruleaza pe fundal" si asa este si la mine cand am instalat win 10 imi aparea Nvidia control panel si dupa ce am dat update la drivere nu imi mai arata.
Nu cred ca este asta am un i5 750 2,66Ghz cu o placa video G210
Am mai cautat si am vazut cateva cazuri in care instalau win si dupa ce instalau driverele de la placa video nu le mai aparea Nvidia control panel in "aplicatii care ruleaza pe fundal" si asa este si la mine cand am instalat win 10 imi aparea Nvidia control panel si dupa ce am dat update la drivere nu imi mai arata.