i5 2400 Radeon R9 280 pe o sursa de 450w?
Moderator: Suport Team
- Morosion
- Member
i5 2400 Radeon R9 280 pe o sursa de 450w?
Salut grup!
am un i5 2400 3.5ghz, si as vrea sa-mi achizitionez un radeon 280 ( momentan am un gtx 750 1gb edition ) am o sursa 80+ calificata de 450w, ma intreb daca ar merge acea placa video pe 450w
- SAM
- Global Moderator
Re: i5 2400 Radeon R9 280 pe o sursa de 450w?
Salut,
Placa video dedicată r9-280 este făcută pe 28nm, ceea ce înseamnă că are un consum destul de mare. Din ce am citit, poate ajunge chiar și la 280W în Full load.
Este recomandată o sursă de cel puțin 500W, însă eu zic că pentru această configurație va merge și 450W.
Prin urmare, sursa este cumva la limită. Dacă este o sursă de calitate atunci eu zic că te va ține, însă dacă sursa este ieftină și de slabă calitate atunci trebuie să o înlocuiești.
Bănuiesc că configurația actuală are bottleneck, placa video dedicată fiind slăbuță.
Baftă!
Placa video dedicată r9-280 este făcută pe 28nm, ceea ce înseamnă că are un consum destul de mare. Din ce am citit, poate ajunge chiar și la 280W în Full load.
Este recomandată o sursă de cel puțin 500W, însă eu zic că pentru această configurație va merge și 450W.
Prin urmare, sursa este cumva la limită. Dacă este o sursă de calitate atunci eu zic că te va ține, însă dacă sursa este ieftină și de slabă calitate atunci trebuie să o înlocuiești.
Bănuiesc că configurația actuală are bottleneck, placa video dedicată fiind slăbuță.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."