Placa de baza h110m-k
Placa video 1070 ti Strix
Procesor i7 7700k
Ram 8 GB DDR 2133 mhz
SSD 240 GB Tin sa va spus ca la aceasta configuratie am tot incercat tot felul de solutii sa rezolv problema fps.urilor . Cand ma joc CSGO imi ajunge la 150 de fps.uri pe acolo si nu pot sa imi explic iar daca tot va ganditi la solutii am ultimul dirver, setarile in nvidia sunt cum trebuie.
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Low fps” în ”Low fps - H110M-K, i7-7700K, GTX1070Ti”.
Low fps - H110M-K, i7-7700K, GTX1070Ti
Moderator: Suport Team
- tomalexandrul
- Member
- brauN
- Member
le am , cateva persoane mi.au spus cum ca 8 gb de ram nu este suficient pentru configuratia asta
- tomalexandrul
- Member
Nu neaparat , dar frecvența e mica , macar un 2400 ceva , încearcă să faci oc la rami.
- SAM
- Global Moderator
Re: Low fps - H110M-K, i7-7700K, GTX1070Ti
Salut,
Nu ai oferit suficiente informații pentru a filtra numeroasele cauze care produc această problemă.
Ai o configurație bună. Nu știu dacă memoria RAM ar împiedica sistemul să producă +60fps constant.
Câteva cauze care ar contura problema ta sunt:
- sursa este prea slabă pentru sistem;
- temperaturile de funcționare nu sunt normale;
- un driver vechi care intră în conflict cu celelalte; îți recomand să faci un update la toate cu Driver Booster 5 de pe Steam; pentru placa video dedicată folosește(obligatoriu) nVidia GeForce Experience, iar pentru componentele Intel folosește Intel Driver & Support Assistant;
- sistemul de operare; aici intră o mulțime de cauze; cel mai recomandat este să faci un clean install - este mult mai eficient decât să cauți prin mulțimea de soluții.
Baftă!
-
Nu ai oferit suficiente informații pentru a filtra numeroasele cauze care produc această problemă.
Ai o configurație bună. Nu știu dacă memoria RAM ar împiedica sistemul să producă +60fps constant.
Câteva cauze care ar contura problema ta sunt:
- sursa este prea slabă pentru sistem;
- temperaturile de funcționare nu sunt normale;
- un driver vechi care intră în conflict cu celelalte; îți recomand să faci un update la toate cu Driver Booster 5 de pe Steam; pentru placa video dedicată folosește(obligatoriu) nVidia GeForce Experience, iar pentru componentele Intel folosește Intel Driver & Support Assistant;
- sistemul de operare; aici intră o mulțime de cauze; cel mai recomandat este să faci un clean install - este mult mai eficient decât să cauți prin mulțimea de soluții.
Baftă!
-
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."