Recuperare fișiere
Moderator: Suport Team
- AddyCrafting
- Member
Salut, am o mica problema, am refăcut windows ul si am uitat sa iau anumite fișiere, cum le pot recupera? Se mai pot recupera? 
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă ai reinstalat sistemul de operare cu opțiunea Clean Install atunci nu mai poți recupera nici un fișier. Dacă ai folosit opțiunea Keep my files atunci ar trebui să găsești fișierele în partiția veche.
Poți încerca acest program software, dar nu cred că va merge. Odată ce ai folosit Clean Install partițiile vechi au fost formatate.
E posibil să le recuperezi doar dacă adresa la care au fost stocate nu a fost folosită. Datele din sistemul de operare nu se șterg niciodată cu adevărat, ci sunt etichetate ca unrecognized(necunoscute/nerecunoscute), astfel ele încă sunt acolo, însă adresa la care sunt stocate este disponibilă pentru rescriere.
Baftă!
Dacă ai reinstalat sistemul de operare cu opțiunea Clean Install atunci nu mai poți recupera nici un fișier. Dacă ai folosit opțiunea Keep my files atunci ar trebui să găsești fișierele în partiția veche.
Poți încerca acest program software, dar nu cred că va merge. Odată ce ai folosit Clean Install partițiile vechi au fost formatate.
E posibil să le recuperezi doar dacă adresa la care au fost stocate nu a fost folosită. Datele din sistemul de operare nu se șterg niciodată cu adevărat, ci sunt etichetate ca unrecognized(necunoscute/nerecunoscute), astfel ele încă sunt acolo, însă adresa la care sunt stocate este disponibilă pentru rescriere.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- AddyCrafting
- Member
Am înțeles, am dat format la partiții, nu le gasesc cu easeus. Le găsesc doar pe cele actuale(din sistemul de operare de acum)
- cipflixtv
- Administrator
Re: Recuperare fișiere
daca ai reinstalat windows-ul si ai formatat tot, pe langa asta ai mai si rescris chestii din nou pe hdd nu prea mai ai sanse sa recuperezi nimic ..