am un laptop msi ge75 8sg raider cu un rtx 2080, nu este max q , ce overcloki as putea oferii pentru un boost de fps-uri
https://www.emag.ro/laptop-gaming-msi-g ... ction=view
pot spune ca nu prea da in pubg asa multe fps-uri 100 si ceva , 110 120 , sa fie probleme ceva?
Rtx 2080
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Ai avut aceleași performanțe de la început?
Ai instalat ultimul driver la placa video dedicată? Folosește NVIDIA GeForce Experience.
Verifică temperaturile sistemului cu un program de monitorizare și vezi dacă acestea sunt normale. Eu am auzit că la unii utilizatori acest laptop ajunge și la 95 grade Celsius pe procesor.
Odată ce se ating astfel de temperaturi, intră în acțiune sistemul Thermal Throttling de protecție și scade performanța pentru a menține o temperatură potrivită.
Baftă!
Ai avut aceleași performanțe de la început?
Ai instalat ultimul driver la placa video dedicată? Folosește NVIDIA GeForce Experience.
Verifică temperaturile sistemului cu un program de monitorizare și vezi dacă acestea sunt normale. Eu am auzit că la unii utilizatori acest laptop ajunge și la 95 grade Celsius pe procesor.
Odată ce se ating astfel de temperaturi, intră în acțiune sistemul Thermal Throttling de protecție și scade performanța pentru a menține o temperatură potrivită.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."