Salut !
Am si eu o intrebare referitoare la placa integrata intel hd graphic 4000, cum as putea sa fac un update si sunt sanse sa imi scada fps-urile dupa ce fac update ul la placa ?
Laptol DELL E LATITUDINE 5530
intel hd graphic 4000
Moderator: Suport Team
- Andrei Balanoiu
- Member
Last edited by Andrei Balanoiu on Thu Aug 01, 2019 11:16 pm, edited 1 time in total.
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Cum adică vrei să faci upgrade la placa video integrată? Placa video integrată este în procesor, deci nu poate fi schimbată.
Singurul lucru pe care-l poţi face acestui laptop pe partea video este să foloseşti o placă video dedicată externă. Aceasta trebuie să fie la nivelul procesorului (pe care nu l-ai precizat) pentru a nu face bottleneck (sugrumarea performanţei).
Găseşti aici componentele de care ai nevoie.
Baftă!
Cum adică vrei să faci upgrade la placa video integrată? Placa video integrată este în procesor, deci nu poate fi schimbată.
Singurul lucru pe care-l poţi face acestui laptop pe partea video este să foloseşti o placă video dedicată externă. Aceasta trebuie să fie la nivelul procesorului (pe care nu l-ai precizat) pentru a nu face bottleneck (sugrumarea performanţei).
Găseşti aici componentele de care ai nevoie.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Andrei Balanoiu
- Member
Eu nu vreau sa ii cumpar piese la laptop.
Pai vreau sa ii fac un update la draivarele placii integrate si nu stiu.
Sunt sanse dupa de ii fac update.ul sa ii creasca performanta sau fps-urile in anumite jocuri ? (intreb asta cu performanta deoarece am vazut ca unii care au instalat driverele si performanta era cam slaba)
Pai vreau sa ii fac un update la draivarele placii integrate si nu stiu.
Sunt sanse dupa de ii fac update.ul sa ii creasca performanta sau fps-urile in anumite jocuri ? (intreb asta cu performanta deoarece am vazut ca unii care au instalat driverele si performanta era cam slaba)
- SAM
- Global Moderator
Foloseşte Intel® Driver & Support Assistant. Pentru restul îţi recomand Driver Booster de pe Steam.
Nu te aştepta la o creştere foarte mare în performanţă. Îţi recomand să configurezi jocurile la setările grafice minime şi să foloseşti rezoluţii cât mai mici.
Plăcile video integrate nu sunt făcute pentru jocuri. Pe lângă asta, acestea folosesc memoria principală (RAM) pe post de VRAM.
Nu te aştepta la o creştere foarte mare în performanţă. Îţi recomand să configurezi jocurile la setările grafice minime şi să foloseşti rezoluţii cât mai mici.
Plăcile video integrate nu sunt făcute pentru jocuri. Pe lângă asta, acestea folosesc memoria principală (RAM) pe post de VRAM.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
- Andrei Balanoiu
- Member