Problema sursa

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Geo88
Member

Problema sursa

Thu Jun 27, 2019 8:35 pm

Am un computer HP Pavilion la care doresc sa fac un update la placa video, de la 1050 GTX la un 1660, dupa achizitionare placii video au inceput probelmele mele, la deschiderea PC-ului am avut ceva surprize, am o sursa de 180W cu o forma foarte ciudata 16,5x7x9,5. In momentul de fata sunt in Germania asa ca nu am posibilitatea sa ajung la un magazin sau un service PC, iar eu nu sunt nici pe departe un cunoscator in hardware, am inebunit sa tot caut pe Amazon si pe Ebay o sursa care sa o pot pune in PC, dupa cateva discutii cu prietenii si cateva cautari online, am ajuns la concluzia ca ar fi mai ok sa schimb carcasa, dar incepe alta problema, nu stiu ce carcasa sa iau, am instalat AIDA64 care spune ca am Motherboard HP Pavilion Desktop 590-p0xxx. Va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce as putea sa fac pt a putea face ugrade de sursa. Un alt prieten mi-a spus ca modelul meu de PC nu merge modificat deoarece HP a facut special toate componentele pt a nu putea fi mutate sau modificate.
HP Pavilion 590-p0340ng : Intel Core i5, GTX 1050, RAM de 8 GB (am adaugat inca una de 8gb), 1000 GB HDD, SSD de 128 GB, GTX 1050
SAM
Global Moderator

Re: Problema sursa

Fri Jun 28, 2019 10:56 am

Salut,

Nu are rost să cauți o sursă care să se potrivească în carcasa aceea. Sistemul a fost construit ca întreg, motiv pentru care este greu să-i faci upgrades, la fel ca și un laptop.
Pare să fie o carcasă normală ATX, deci nu ești limitat la partea asta. Însă, îți recomand să dezasamblezi tot sistemul ca să ai siguranța că componentele sunt amovibile.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Geo88
Member

Sat Jun 29, 2019 4:58 pm

SAM wrote:
Fri Jun 28, 2019 10:56 am
Salut,

Nu are rost să cauți o sursă care să se potrivească în carcasa aceea. Sistemul a fost construit ca întreg, motiv pentru care este greu să-i faci upgrades, la fel ca și un laptop.
Pare să fie o carcasă normală ATX, deci nu ești limitat la partea asta. Însă, îți recomand să dezasamblezi tot sistemul ca să ai siguranța că componentele sunt amovibile.

Baftă!
Ieri am gasit un service de pc-uri unde mi s-a spus ca nu ma poate ajuta, nu exista sursa pt un astfel de model, este precum un laptop
SAM
Global Moderator

Sat Jun 29, 2019 6:11 pm

Asta am spus și eu. Dacă se pot scoate toate componentele, schimbă carcasa și pune o altă sursă.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Discutii Generale”