Samsung Dex
Moderator: Suport Team
- Beny
- Member
Salut! Stie cineva daca dex ped ul si dex station ul de la samsung este compatibil si cu s10?
- cipflixtv
- Administrator
Re: Samsung Dex
aici nu te pot ajuta eu .. incerca pe google, sau poate stie cineva dintre membrii sau staff ..

- SAM
- Global Moderator
Salut,
Răspunsul este da. Samsung DeX este compatibil cu S10. Mai jos am pus un citat de pe pagina oficială.
Baftă!
Răspunsul este da. Samsung DeX este compatibil cu S10. Mai jos am pus un citat de pe pagina oficială.
* Samsung DeX acceptat pe Galaxy S10/S10+/S10e, Note9, S9/S9+, Note8, S8/S8+ și Tab S4.
** Telefoanele necesită conexiune la un afișaj extern pentru a utiliza Samsung DeX.
*** Pentru utilizare, se recomandă un adaptor și un cablu Samsung HDMI specifice.
**** Samsung DeX cu adaptor HDMI sau DeX Cable este disponibil numai pe Galaxy S10/S10+/S10e, Note9 și Tab S4. Galaxy S9/S9+, Note8 și S8/S8+ sunt disponibile pentru utilizare atunci când sistemul de Android Pie OS este actualizat.
***** Rularea de aplicații multiple sau jocuri performante pe Galaxy S8/S8+, Note8, S9/S9+ cu Pie OS poate cauza încetinirea dispozitivului.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."