Ajuutooor !!! Urgent

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Lucian Nastasa
Member

Ajuutooor !!! Urgent

Sat Jan 19, 2019 10:30 pm

Acum cateva zile am cumparat un televizor lcd hd si are functie de radio se auzea
Iar acum cand intru pe radio imi spune ca nu sunt date de intrare si nu se aude nimic
Cum pot sa rezolv?
D3iu
Suport Team Moderator

Re: Ajuutooor !!! Urgent

Mon Jan 21, 2019 9:28 pm

Salut, in primul rand asta nu e urgenta, asa ca sa stabilim doar... :lol:
Nici un televizor nu prinde RADIO in sensul traditional al cuvantului pentru ca este un TV si nu aparat RADIO, semnalul de radio este modulat in frecventa la fel ca si programele tv doar ca le sorteaza in mod diferit si da apare pe ecran RADIO.... BUUUUN acum ca am stabilit asta, hai cu rezolvarea...
Rezolvarea e relativ simpla, tot ce trebuie sa faci, este sa dai o scanare in modul complet (full) selectand functia de scanare a canalelor tv... Unele modele iti vor cere inainte de a incepe scanarea sa specifici ce tip de semnal vrei sa scaneze (ANTENA sau CABLU) bineinteles va trebuie sa selectezi CABLU... acum vine partea frumoasa... din nou unele modele sunt conditionate in modul cautarii canalelor de tara in care se afla, de furnizorul de cablu, etc... Daca iti apar optiuni similare incearca intai cu Romania si precis iti va aparea DIGI sau RDS... Daca nu selectezi ALTUL (OTHER), Daca vezi ca lipsesc multe canale din grila schimba tara cu OLANDA, sau o tara apropiata...
ATENTIE SCANAREA IN MODUL COMPLET VA DURA PANA LA 30 DE MINUTE, INARMEAZA-TE CU RABDARE! In timpul scanari canalelor iti va aparea o lista cu canalele sortate pe 3 categorii... DIGITAL (Daca stie TV, desii daca e HD, banuiesc ca stie si probabil are in el ceea ce se cheama Tunner DVB-C, ar trebui sa scrie in descrierea modelului daca are sau nu) ANALOG SI RADIO!

SUCCES!

Return to “Discutii Generale”