Salut
va rog ajutati-ma
am si eu o problema dece imi merge pc-ul foarte greu
https://imgur.com/a/I3pgmnm
am doar google deschis si ajunge 100Cpu / 100 memorie / 100 disc... merge greu doar cu google deschis daca deschid discordu + 1 joc imi ia foc .... merge extrem de greu
https://imgur.com/2ae0kHV procesoru / 4 gb
windows 10 am.
Ce sa cumpar pentru a-mi merge mai bine
Ajutor
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
De unde ai luat sistemul de operare?
Configurația calculatorului pară să fie destul de slabă.
Dacă nu ai folosit MediaCreationTool pentru a instala sistemul de operare atunci e posibil ca acesta să conțină programe/aplicații ”surpriză” care rulează în background și consumă resurse.
Problema cu 100% Disk usage cauzează, de asemenea, scăderi de performanță. În general, această problemă este cauzată de următoarele:
- serviciul Windows Search; trebuie să-l dezactivezi(caută Services în Search);
- serviciul SuperFetch - la fel ca și la Windows Search;
- drivers system nu este actualizat sau există conflicte; îți recomand Driver Booster 5 de pe Steam pentru a-l actualiza;
- viruși; rulează un Full Scan din Windows Security, după care un Offline scan.
Acestea sunt cele mai comune cauze.
Uite o recomandare pentru un sistem ieftin și bun. Nu are placă video dedicată, însă placa video integrată a procesorului r3-2200G este foarte bună pentru gaming.
Baftă!
De unde ai luat sistemul de operare?
Configurația calculatorului pară să fie destul de slabă.
Dacă nu ai folosit MediaCreationTool pentru a instala sistemul de operare atunci e posibil ca acesta să conțină programe/aplicații ”surpriză” care rulează în background și consumă resurse.
Problema cu 100% Disk usage cauzează, de asemenea, scăderi de performanță. În general, această problemă este cauzată de următoarele:
- serviciul Windows Search; trebuie să-l dezactivezi(caută Services în Search);
- serviciul SuperFetch - la fel ca și la Windows Search;
- drivers system nu este actualizat sau există conflicte; îți recomand Driver Booster 5 de pe Steam pentru a-l actualiza;
- viruși; rulează un Full Scan din Windows Security, după care un Offline scan.
Acestea sunt cele mai comune cauze.
Uite o recomandare pentru un sistem ieftin și bun. Nu are placă video dedicată, însă placa video integrată a procesorului r3-2200G este foarte bună pentru gaming.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."