La routerul meu am 4 intrări pt mufa de cablu de net, prima folosita la PC lu tata, a doua pt camerele de filmat și a 3 ar veni PC meu dar nu funcționează nici a 3 nici a 4 , ce sa fac să meargă ? Dacă bag mufa in PC și în router in 1-2 merg dar 3-4 nu, nu găsește rețeaua dar nu apare cu roșu la net apare cu galben daca scot cablu cu roșu
Poate sa fie de la router sau de la net?
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Help” în ”2 LAN Ports functionale din 4”.
2 LAN Ports functionale din 4
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Toate porturile sunt LAN?
Spune ce fel de router ai.
Dacă ai internet de la Telekom și un router de la ei atunci trebuie să-l configurezi.
Eu am DSL de la Telekom și nu pot folosi decât două porturi LAN deoarece celelalte două sunt dezactivate din Bind List.
Baftă!
Toate porturile sunt LAN?
Spune ce fel de router ai.
Dacă ai internet de la Telekom și un router de la ei atunci trebuie să-l configurezi.
Eu am DSL de la Telekom și nu pot folosi decât două porturi LAN deoarece celelalte două sunt dezactivate din Bind List.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Secumarius99
- Member
- Secumarius99
- Member
Am înțeles că 2 sunt acces internet și 2 acces iptv, cum as putea sa mai am 1 cu acces internet?
- SAM
- Global Moderator
Dacă celelalte 2 porturi sunt IPTV atunci nu le poți folosi ca și LAN. IPTV este dedicat pentru TV Streaming.
Ai nevoie de un nou router cu mai multe porturi LAN. Cel pe care-l oferă Telekom este foarte slab.
Dacă ai tot DSL atunci o să ai probleme cu viteza. Pe DSL lățimea de bandă(bandwidth) este maxim 100Mbps, iar prin router obții undeva la maxim 15Mbps.
Ai nevoie de un nou router cu mai multe porturi LAN. Cel pe care-l oferă Telekom este foarte slab.
Dacă ai tot DSL atunci o să ai probleme cu viteza. Pe DSL lățimea de bandă(bandwidth) este maxim 100Mbps, iar prin router obții undeva la maxim 15Mbps.
- Secumarius99
- Member
Nu pot lua un router pe care sa l conectez la cel de la Telekom și să meargă?
- SAM
- Global Moderator
Mai bine cumperi un switch. Este mai ieftin și este tot ceea ce ai nevoie tu.
Router este folosit pentru a face rețele locale. Dacă ai 2 routers atunci o să ai două rețele locale, lucru care nu este avantajos.
Router este folosit pentru a face rețele locale. Dacă ai 2 routers atunci o să ai două rețele locale, lucru care nu este avantajos.
- SAM
- Global Moderator
Un switch este un dispozitiv folosit în rețelele locale pentru comutare. Este ca un fel de demultiplexor: trimite semnalul de intrare pe unul din canalele de ieșire în funcție de adresa MAC.
Switch este folosit în rețelele locale pentru a extinde numărul de porturi.
Nu știu cât de bine am explicat, sper că ai înțeles.
Uite un exemplu de Switch - dacă ai DSL de la Telekom atunci acest switch este perfect pentru tine.
Switch este folosit în rețelele locale pentru a extinde numărul de porturi.
Nu știu cât de bine am explicat, sper că ai înțeles.
Uite un exemplu de Switch - dacă ai DSL de la Telekom atunci acest switch este perfect pentru tine.
- Secumarius99
- Member