Problema FPS-uri Laptop Asus ROG
Moderator: Suport Team
- christianski
- Member
Salut, am un laptop Asus ROG GL503VD cu i7-7700HQ, nVidia Geforce GTX 1050, 8GB RAM si dupa parerea mea nu atinge performatele la care este capabil. Ca idee, in CS:GO am ~100fps(80-100), cu graficile pe Low si vSync off. Detin acest laptop de aproximativ 5 luni si la inceput parca aveam mai multe fps-uri in jocuri. Ceva idei/sugestii cum l-as putea rezolva?
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă spui că la început mergea mai bine atunci probabil sistemul de operare îl slăbește. Un reinstall la sistemul de operare te poate ajuta.
Verifică să ai drivers system up-to-date. Folosește nVidia GeForce Experience pentru placa video dedicată și Intel Driver & Support Assistant pentru procesor. De asemenea, e bine să faci update și la restul pentru că unele drivers influențează negativ performanțele celorlalte componente. Folosește Driver Booster de pe Steam.
Baftă!
Dacă spui că la început mergea mai bine atunci probabil sistemul de operare îl slăbește. Un reinstall la sistemul de operare te poate ajuta.
Verifică să ai drivers system up-to-date. Folosește nVidia GeForce Experience pentru placa video dedicată și Intel Driver & Support Assistant pentru procesor. De asemenea, e bine să faci update și la restul pentru că unele drivers influențează negativ performanțele celorlalte componente. Folosește Driver Booster de pe Steam.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- christianski
- Member
Re: Problema FPS-uri Laptop Asus ROG
Am luat in calcul si sistemul de operare, posibil de la windows sa fie. Driverele sunt up-to-date, le verific frecvent, tocmai pentru a preintampina astfel de probleme, o sa incerc un reinstall la Windows sa vad daca isi revine.SAM wrote: ↑Wed Dec 26, 2018 6:19 pmSalut,
Baftă!
Mersi frumos pentru reply!