Modem

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

Nessquick
Member

Modem

Sun Dec 16, 2018 3:37 am

Salutare. Am nevoie de o schimbare si anume, trebuie sa imi schimb modemul standard primit de Telekom (fibra,analog,router) si nu stiu exact cu ce sa il schimb daca aveti voi o idee a-si fi recunoscator si urmatoare problema este : am un setup 2x Intel Xeon E5-2620 2.00GHz,32 GB RAM,NVIDIA Quadro 4000(stiu ca este o placa pentru statii grafice),ssd 256GB Kingston ,HDD Seagate Baracuda 2TB ,dar mi se pare ciudat de ce in jocuri am intre 60-150 fps(jocuri gen CSGO,CABAL, nu au cerinte exagerate). Totusi nu este o statie ieftina. Ceva pareri? Multumesc in avans.

PS: 2x Monitoare HP Compaq LA2205wg
SAM
Global Moderator

Re: Modem

Sun Dec 16, 2018 10:14 am

Salut,

Nu am înțeles care este întrebarea. Vrei să schimbi modemul standard sau consideri că modemul îți face probleme în jocuri?

În legătură cu modemul, dacă ești sigur că este modem și nu router, eu consider că este suficient pentru gaming/browsing/downloading/uploading. Dacă crezi că ai nevoie de mai mult atunci spune un buget în care să se încadreze.

Despre fps pot spune că 50-150fps este foarte bine pentru NVIDIA Quadro 4000. În testele benchmark scoate mai puțin.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Nessquick
Member

Sun Dec 16, 2018 1:26 pm

Salut.

Doresc sa il schimb deoarece este foarte slab am caderi de net si nu bate wi-fi-ul nici macar pana in bucatarie adica la 1 camera distanta
SAM
Global Moderator

Sun Dec 16, 2018 1:42 pm

Înainte de toate, verifică dacă problema este la modem/router și nu de la provider(Telekom).
Rulează un test de viteză și vezi ce rezultate obții. Asigură-te că faci testul în condiții optime, adică să stai foarte aproape de modem/router și să nu fie alte dispozitive care să folosească internetul.
Cel mai recomandat este să faci un test și cu cablul.

Dacă rezultatele, în condițiile de mai sus, sunt bune(timp de răspuns <80ms, viteză download > 5Mbps, viteză upload > 1Mbps) atunci e bine să faci schimbarea.
Dacă rezultatele nu sunt tocmai bune atunci problema este la provider, iar un modem/router nou nu te-ar ajuta foarte mult.

Legat de aria de acoperire a rețelei Wi-FI, dacă folosești canalul de 5GHz atunci este normal. Canalul 2.4GHz este recomandat pentru încăperile cu multe obstacole(pereți).
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Hardware”