Salut.
Am si eu un pc sa zic asa slabut.
Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU G3260 @ 3.30GHz ( 2 CPUs), - 3.3GHz
Memory: 6144MB RAM.
Placa Video: NVIDIA GeForce GT 420- 2 GB - 128 Bit.
Sa incep: Inainte aveam o placa video Nvidia GeForce GT 730- 2 GB - 64 BIT si jucam CS:GO, aveam intre 90 si 150 de fps-uri cu setari pe low, mi s-a ars si am cumparat alta. Cu Placa asta Nvidia GeForce GT 420 imi duce CS-GO-ul in 40 de fps-uri pe LOW cat si pe Hight ce e de facut? Daca m-ati ajuta as fii recunoscator.
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din "Problema la PC." în "Diferenta fps intre GT730 si GT420".
Diferenta fps intre GT730 si GT420
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Noua ta placă video dedicată este mult mai slabă decât cea inițială. Uite aici un test de perfomanță pentru a avea o idee.
Sunt curios cum s-a ars vechea placă video dedicată. Poate este încă funcțională și te pot ajuta.
Plăcile video dedicate nu se ard chiar așa de ușor atunci când sunt folosite în parametrii normali și la temperaturi decente. Eu unul nu am văzut niciodată plăci video arse, doar am auzit.
Baftă!
Noua ta placă video dedicată este mult mai slabă decât cea inițială. Uite aici un test de perfomanță pentru a avea o idee.
Sunt curios cum s-a ars vechea placă video dedicată. Poate este încă funcțională și te pot ajuta.
Plăcile video dedicate nu se ard chiar așa de ușor atunci când sunt folosite în parametrii normali și la temperaturi decente. Eu unul nu am văzut niciodată plăci video arse, doar am auzit.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."