Salut,tocmai mi-am schimbat calculatorul (am un fel de Frostbyte doar ca are un r7 1700 si un gtx 1070 g1 gaming si l-am lumit Frosty) si voiam sa ii dau fostul meu calculator sorei mele (HP Prebuilt i5 4590 16 gb ram gt 1030 gigabyte oc ala mare single slot) si am reusit sa stric carcasa.M-am uitat pe PC Garage la carcase,am vazut acelasi model de carcasa insa pe rosu si am zis ca e perfecta.Insa problema vine cu placa de baza,deoarece carcasa este mini ITX si cand m-am uitat la preturi pentru un h81 mini-itx pe ebay am zis da-o in ma-sa si m-am dus pe olx si am dat de o placa de baza interesanta numita GA-H81M-S.Vad ca are primul slot pci-e mic cred ca e 4x si al doilea pci-express 16x.Placa video este putin mai mare de un slot si nu stiu daca incape in carcasa.In manual nu prea se vedea cat spatiu mai era intre ultimul slot si baza ce separa sursa de restul carcasei.Nu vreau sa fac upgrade-uri in viitor,avand in vedere ca merge fortnite-ul super bine.Vreau sa stiu daca mai este macar putin loc intre placa video si partea de jos.Multumesc mult!
Link placa video:https://www.pcgarage.ro/placi-video/gig ... r5-64-bit/