Cel mai probabil este de la placa video dedicată. Ea este cea care intervine activ atunci când este lansat un joc, în rest este pasivă.
Eu zic că este un Coil Whine.
Sursa este suficientă pentru sistemul tău. Dacă vrei şi ai timp, încearcă un joc mic să vezi dacă tot aşa face. Dacă face la fel atunci nu este sursa de vină.
Ceva ciudat/ bâzâit
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Radduu
- Member
- Radduu
- Member
Revin, aseară după o grămadă de teste părea că sunetul vine de la placa, având o placa video veche am zis sa testez și cu aia gtx 630, nu mai apare acel sunet, dar, mereu este un dar, am sesizat că deși am dezinstalare driverele de la vechea placa, ele totuși încă erau prezente, oare să fie de aici ?, Azi am înlocuit placa video cu una noua, același model, același lucru, totuși sunetul nu pare să fie din sursa, o să schimb și sursa, îmi este sincer rușine să sa mai returnez placa, poate fi și de la placa de baza ? Ce sursa recomandați să iau ? Prefer sa nu fie modulara sau sa aibă un preț exorbitant, gen 600-700 lei, totuși muncesc din greu pentru bani, seara buna
- Berni
- Member
Eu am o problema cu niste boxe cand aprind si stâng becul de la întrerupător mi se face un impuls destul de urat in boxe, nu stiu daca asta e de bine.