Problema stingere laptop
Moderator: Suport Team
- razcr24
- Member
Salut, am si eu un laptop Asus R510V si de la un timp se inchide dintr-odata, eu cred ca atunci cand se incalzeste prea tare. De obicei se intampla doar daca ma joc fifa. L-am desfacut sa il curat dar e destul de curat. Ce imi recomandati, sa pun pasta, sa cumpar un cooler?
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Folosește un program de monitorizare a temperaturilor pentru a afla ce valori sunt. De obicei, la laptop intervine sistemul thermal throttling atunci când se ating temperaturi prea mari, adică se scade performanţa până când sistemul de răcire reuşeşte să menţină temperatura constantă.
Este recomandată schimbarea pastei termoconductoare la aproximativ 6 luni. De asemenea, un cooler pad ajută foarte mult sistemul de răcire. În cazul meu, temperatura scade cu aproximativ 10 grade atunci când folosesc cooler pad.
Baftă!
Folosește un program de monitorizare a temperaturilor pentru a afla ce valori sunt. De obicei, la laptop intervine sistemul thermal throttling atunci când se ating temperaturi prea mari, adică se scade performanţa până când sistemul de răcire reuşeşte să menţină temperatura constantă.
Este recomandată schimbarea pastei termoconductoare la aproximativ 6 luni. De asemenea, un cooler pad ajută foarte mult sistemul de răcire. În cazul meu, temperatura scade cu aproximativ 10 grade atunci când folosesc cooler pad.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."